Tel.:
China De Kabel van de staaldraad fabrikant
GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD

 Professionele Draad en Kabelleverancier

 Telefoon: 86-13855514957 e-mail: greatsteelwirecable@yahoo.com

Thuis

GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD

Een paar woorden over ons
China GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD

   

   Groot Staal Industrieel Co., Ltd is de belangrijkste fabrikant en de exporteur wat zich in divers van de producten van de staaldraad, zoals Gegalvaniseerde staalwire& bundel, draad van het Aluminium de beklede staal &strand, van het Staalwire& van ACSR, van ACS, PC-de Bundel enz. specialiseert. Wij hebben flexibele productiecapaciteiten en kunnen hoogte - kwaliteit mechanische producten aan een zeer concurrerende prijs aanbieden omdat wij workshops met geavanceerde machines, zoals MFL en technologie in deze lijn enz. hebben gecombineerd.

 

    Met jaren overzee bedrijfservaring met onze globale cliënten van de V.S., Brazilië, Italië, Duitsland, Vietnam, Australië, Filippijnen, Maleisië, Midden-Oosten, Colombia, Kenia, Egypte, Argentinië, Zuid-Korea, Japan, Angola, Venezuela, Ghana, Nigeria, Jordanië en andere landen en gebieden enz., hebben wij rijke technische ervaring opgedaan evenals een goede reputatie door ons stichters ijverig werk verdiend.

Met de de kernwaarde en hartstocht om onze binnenlandse en globale cliënten te verstrekken hoog - kwaliteit divers van de producten van de staaldraad en de correcte diensten, verheugen wij ons op diep het voortzetten van de samenwerking met al onze bestaande cliënten evenals begin van samenwerking met potentiële nieuwe klanten rond de wereld.

 

   Groot Staal Industrieel Co., Ltd streeft niet alleen uw favoriete en betrouwbare leverancier te worden ernaar, maar ook uw partner van de verschillende producten van de staaldraad in China te zijn.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Globale Litong

Aantal werknemers : 200~250

Jaarlijkse omzet : 2hundred million-2.5hundred million

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 10% - 20%

geschiedenis van het bedrijf

Wij, Groot staal Industrieel Co., Ltd establised in 2000 met eerste fabriek in Wuhu, voor de uitbreidende zaken, establised wij een andere fabriek in Dangtu-de industriepark, Ma'anshan, Anhui, China in 2009.

bedrijfsdiensten

Wij, Groot Staal Industrieel Co., Ltd opbrengst galvaniseerden staaldraad, de Gegalvaniseerde Bundel van de Staaldraad, PC-Bundel, ACSR-Leider, Machtskabel, Draad van het Aluminium de Beklede Staal, van de de draadbundel etc.and van het Aluminium de Beklede Staal de aanbiedingsoem dienst!

Bedrijfteam

Raadsvoorzitter-Algemene Manager--Ondeugd Algemene Manager--Financiëndirecteur--Technische Directeur--Op de markt brengende Manager-- Beleidsmanager-Verkoop manager-Koper manager-Productiemanager--De Manager van productie supervisor-QC --Lijnsupervisor--Voorraadmanager.

                            

GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD
De Huarongbouw, No.85 Guanjiaqiao, Gulou-District, Nanjing, Jiangsu, P.R.China
Tel.:86-138-55514957
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit De Kabel van de staaldraad Leverancier. © 2017 - 2021 greatsteelwirecable.com. All Rights Reserved.